Taideseurassa tapahtuu

Kevätkausi on alkanut hyvissä merkeissä.
Taidekoulu Tatavuussa on ennätyksellinen määrä oppilaita.  Soukassa lähes 100 ja Kauklahdessakin  n. 50.  Kauklahden toimipiste  TataQ muutti uusiin tiloihin tammikuun lopussa. Uusi osoite on Lasihytti 1. (Lumenen entinen toimistotalo).
Aikuisten Akvarelli- ja öljymaalauskurssit alkoivat tammikuun lopussa ”vakio vahvuudella”. Seuraava keramiikkapaja ”Helmipaja” 10. ja 11.2 klo  10-14. Kts tarkemmin ”kurssit ja työpajat”.

Galleria Villisiassa on käynyt myllerrys, se on muuttunut Taideolohuoneeksi.  Olohuone voi olla paljon muutakin  kuin näyttelytila. Siellä voi näyttelyjen lisäksi järjestää luentoja, kutsuja ja vaikka vain kokoontua tapaamaan ystäviä.
Tilan toimivuutta testataan seuran jäsenten töiden yhteisnäyttelyllä 11.2. –  1.3.18
(kts tarkemmin Galleria Villisika).  Tervetuloa  avajaisiin 11.2.18  klo 15-18.

Talvilomaviikolla Tatavuussa on talvikurssit  19.-22.2 . Paikkoja on vielä vapaana. Ilmoittautua voi Taidekoulutatavuu@gmail.com.