Soukan taideseura ry ja taidekoulu Tatavuun opetus- ja tapahtumatoiminta keskeytetään 16.3.2020 alkaen toistaiseksi

Tiedote julkaistu 14.03.2020

Yleistä

Suomen Valtioneuvosto antoi torstaina 12.3.2020 suosituksen, jossa lähikontakteja harrastustoiminnassa ja vapaa-ajalla tulee rajoittaa koronaviruksen estämiseksi. Soukan taideseuralla ja taidekoulu Tatavuussa ei ole tiedossa ketään oppilasta, huoltajaa, opettajaa tai henkilökuntaan kuuluvaa, jolla olisi vahvistettu koronavirus (COVID-19) tartunta. Haluamme toimia vastuullisesti tässä vakavassa tilanteessa ja seuraavat toimenpiteet ovat ennaltaehkäisevää toimintaa. Oppilaiden, huoltajien ja opettajien terveys on aina etusijalla.

 

Opetusjärjestelyt ja tapahtumat

Soukan taideseuran ja taidekoulu Tatavuun kaikki opetus- ja tapahtumatoiminta keskeytetään 16.3.2020 alkaen toistaiseksi.

 

Lukukausimaksut

WHO (World Health Organization), Maailman terveysjärjestö on julistanut koronaviruksen (COVID-19) maailmanlaajuiseksi pandemiaksi. Toimenpiteet, joilla pyritään rajoittamaan ja hidastamaan maailmanlaajuisen pandemian leviämistä täyttävät selkeästi Force majeure määritelmän. Koronaviruksen (COVID-19) leviämisen rajoittaminen ja hidastaminen on kaikkien edun mukaista. Opetusjärjestelyistä johtuvien muutosten vuoksi kevään 2020 lukukausimaksuista ei myönnetä alennuksia tai palautuksia.

 

Tiedotus

Soukan taideseura ry ja Taidekoulu Tatavuu seuraa THL:n ja maamme hallituksen suosituksia.