Keramiikkakursseja – seuraa ilmoittelua- 2020

Kesäkuussä 2020 järjestetään keramiikkakursseja ja näille pääsee nyt ilmoittautumaan. Kädet saveen ja luovuus taas irti!

 

Käyttöesineitä keramiikasta

2020 klo 16.30-19.00

Kurssilla valmistetaan esineitä erilaisia keramiikan käsinrakennus- ja muottitekniikoilla. Mahdollisuus on kokeilla dreijausta ja savenvalamista. Opetuksessa käydään läpi tututtuja perustekniikoita ja osallistujat saavat yksilöllisesti ohjausta omien ideoiden toteutukseen. Tuo rohkeasti mukanasi suunnitelmia ja nauti käsillä tekemisestä. Esineet raakapoltetaan kesäkuun aikana ja kurssilaiset voivat lasittaa työnsä kesäkuun lopulla. Tästä lisäohjeet kurssin aikana

Kurssin hinta on 66e/hlö, sisältyy opetus, materiaalit sekä poltot.

 

Kuvanveistoa ja taidekeramiikkaa

 klo 11-14

Kurssilla taiteillaan mm. veistoksia, patsaita, reliefejä jne. Muotoillaan kolmiulotteisia ihmishahmoja, kehonosia, kasvoja, eläimiä, maisemia tai abstrakteja muotoja. Savesta rakennetut veistokset poltetaan keramiikaksi ja reliefit voi halutessaan valaa kipsiin. Esineet raakapoltetaan kesäkuun aikana . Kurssilaiset voivat lasittaa omat työnsä kesäkuun lopulla.
Tästä lisäohjeet kurssin aikana.

Kurssin hinta on 55/hlö, sisältyy opetus, materiaalit sekä poltot.

 

Vanhempi + lapsi keramiikka

 klo 11-14

Kurssi on suunniteltu vanhemmalle ja lapselle (+6v.) yhteiseksi taidekurssiksi. Ennakko-osaamista ei vaadita. Ohjausta saa kaikilla taitotasoilla. Tällä kurssilla saa olla luova! Kurssilla saa muotoilla savesta esim. persoonallisia astioita, kahvikuppeja tai maljakoita. Myös puutarhatontut tai keijupuutarhakalusteet voivat syntyä tämän viikonlopun aikana. Kurssilla on mahdollisuus kokeilla dreijaamista.

Kurssin hinta on 95e/aikuinen+lapsi, sisältyy opetus, materiaalit sekä poltot.

 

Keramiikkaa opettaa TaM keramiikkataiteilija Satu Jaaramaa. 

Kyselyt ja ilmoittautumiset kursseillesatu.jaaramaa.taide@gmail.com