Taidekoulu Tatavuun syyslukukausi 2020

Taidekoulu Tatavuun lasten syyskauden kursseille ilmoittautuminen on käynnissä. Lukujärjestys löytyy kotisivuilta https://soukantaideseura.fi/tatavuu/tatavuun-lukujarjestys/ ja siellä on myös ilmoittautumislomake kursseille. Meille on matala kynnys tulla nauttimaan taiteilusta. Tervetuloa uudet ja vakkarit taas taiteilemaan!

Taidekoulun syyskausi alkaa ma 10.8.2020 ja syksyyn mahtuu 16 opetuskertaa. Ryhmiin voi ilmoittautua myös kesken kauden, jos ryhmissä on tilaa.

Kursseilla taiteilemme monipuolisesti: kokeillemme erilaisia piirustus- ja maalaustekniikoita sekä muotoilemme ja rakentelemme erilaisista materiaaleista. ”Meillä lapsi on taiteilija”, Satu Piiroinen kommentoi, ja se tosiaan on toimintamme ydin.

Tänä syksynä meillä on aloittaa 8 taideryhmää, 2 kansainvälistä ryhmää sekä uutena keramiikkaryhmä. Keramiikkaryhmässä tehdään mm. kuvanveistoa ja harjoitellaan savityöskentelyn erilaisia tekniikoita käsinrakentamisesta dreijaamiseen. Ryhmien koko 6-12 oppilasta.

Opettajamme ovat taiteen ammattilaisia: kuvataideopettaja Satu Piiroinen, keramiikkataiteilija TaM Satu Jaaramaa ja Master of Culture and Arts Olga Veselovskaya. Vakio-opettajien lisäksi meillä on joskus vierailevia taiteilijoita opettamassa omia erikoisosaamistaitojaan.

Soukan taideseura ry:lle ja Taidekoulu Tatavuulle myönnettiin Opetus ja Kulttuuriministeriön apuraha, jonka avulla varmistamme toimintamme jatkuvuuden mahdollisen toisen korona-aallon tullessa toteuttamalla laadukkaita etäopiskelumateriaaleja ja varmistamalla kävijöidemme turvallisuuden myös poikkeustilanteissa.

Syksy tuo tulleessaan toimintaamme myös uusia tuulia, kun Satu Jaaramaa aloittaa Taidekoulu Tatavuun rehtorina. Hän pyrkii kehittämään taidekoulumme toimintaa. Ajatuksena on, että Tatavuu olisi luovien ihmisten ja kädentaitajien kohtaamispaikkaa, jonne jokaisen taiteesta kiinnostuneen olisi helppo tulla.

Iloista ja värikästä syksyn alkua!

Toivottavat taidekoulun opettajat,

Satu J. & Satu P. & Olga

ENG

Hello artists, kids and parents!

You can find our schedule for the fall from here: https://soukantaideseura.fi/tatavuu/tatavuun-lukujarjestys/ and there is also ilmoittautuminen -where you can sign up for courses.

Tatavuus fall starts on Mon 10.8.2020. This fall we have 8 Finnish art groups, 2 international groups and 1 ceramic group. Minimum size of the group is 6 participants

Our teachers are professionals of art: Art teacher Satu Piiroinen, Ceramic artist and Master of Art and Design Satu Jaaramaa and illustrator, fine artist, interior architect, Master of
Culture and Arts Olga Veseloskaya. Olga is the teacher of the international groups.

Soukan taideseura ry and Art school Tavatuu were given a grant from Ministry of Education and Culture to develop and secure our school from the possible new Covid situation coming. We want to make sure our students and stuff safety in our school and provide teaching from distance if it comes to that.

Satu Jaaramaa begins as a headmaster of Art school Tatavuu. She aims to develop our school to be even more versatile meeting place of creative people and all kids and adults who are interested of art.

Have a nice and colorful beginning of fall!

Satu J. & Satu P. & Olga