Tatavuun syysloman taideleiri

Taiteen fantasialaboratorio 7-12-vuotialle

12.-16.10.2020 ma-pe klo 10-15

Hinta 180 €

Kun tavalliset koulut syyslomailevat, täyttyy taidekoulu luovuutta pursuavista ideoista ja kokeilevasta taiteesta. Taideleiri pitää sisällään kuvataidetta monipuolisesti:

Leirille otetaan max. 25 osallistujaa. Ohjelmaa sovellamme osallistujien mukaan niin, että jaamme osallistujia pienempiin ryhmiin, jotta jokainen leiriläinen pääsee osallistumaan omaan ikä- ja taitotasoonsa sopivaa taidetoimintaa.

.

Tule mukaan!

Taideleirille ovat tervetulleita kaikki yli 7-vuotiaat piirtämisestä, maalaamisesta ja muovailusta kiinnostuneet lapset. Luvassa elämyksiä ja oivalluksia kaikille aisteille. Sään salliessa taiteilemme ja retkeilemme myös ulkona. Taidemateriaalit ja vakuutukset kuuluvat hintaan. Omat eväät mukaan. Pidämme lounas- ja välipalatauon.

Leirillä opettavat tutut Tatavuun taideopettajat: Satu Jaaramaa ja Olga Veselovskaya.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: satu.jaaramaa.taide@gmail.com