Taidekoulu Tatavuun Valokarnevaalit

Syksyn pimeys tarvitsee vähän taidetta ja juhlaa, niinpä Taidekoulu Tatavuu valmistautuukin luovuutta tihkuvaan Halloween valokarnevaaleihin!

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen taidekarnevaaleja juhlitaan tänä vuonna omien taideryhmien kesken seuraavasti: Torstain ja perjantain taideryhmät juhlivat 29.10. ja 30.10 ja maanantain, tiistain ja keskiviikon ryhmät 2.11, 3.11 ja 4.11. omilla taidetunneillaan.

Omien ryhmien valokarnevaalijuhliin saa halutessaan pukeutua naamiaisasuun. Tarjoamme pientä naposteltavaa, jonka opettajat jakavat. Ryhmien kanssa herkutellaan, hullutellaan ja taiteillaan Halloween-hengessä.

Taideryhmät toteuttavat taidetilaan mustanpuhuvia teoksia, hämähäkkejä, kummituksia ja luurankoja – kurpitsoja unohtamatta. ”Kummitushuoneeseen” on alkanut rakentua taidekoululaisten käsissä yksityiskohtainen ja suorastaan valloittava luovuutta pursuava velhokoulu. Alkuviikosta ripustamme teoksia ja lisäämme tilaan vielä erilaisia valoja ja viimeistelemme taidetilan juhlakuntoon.

Tervetuloa!

Toivottavat Taidekoulu Tatavuun opettajat

Satu, Satu ja Olga