Taidekoulu Tatavuu siirtyy etäopetukseen

Perjantaina 27.11. pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä tiedotti uusista suosituksista, joilla koronaepidemiaa pyritään hillitsemään. Harrastustoiminta, mukaan lukien taiteen perusopetus, keskeytetään sisätiloissa maanantaina 30.11.2020 alkaen toistaiseksi. espoo.fi

Taidekoulumme joutuu siirtymään poikkeusjärjestelyin etäopetukseen. Noudatamme virallisten tahojen antamia suosituksia, ja siirtyminen etäopetukseen vähentää lähikontakteja ja suojaa parhaiten virukselta. Olemme toistaiseksi pystyneet välttymään tartunnoilta ja toivotaan niin olevan jatkossakin.

Viikolla 49 (30.11.-4.12.) taideryhmien omilla ajoilla oppilaat saavat tulla taidekoululta hakemaan syksyn aikana tekemänsä oppilastyönsä, ja he saavat mukaansa jouluaskartelumateriaalipussin. Haluamme huolehtia hygieniasta ja turvaetäisyyksistä, joten sisätiloihin otetaan vain 1-2 oppilasta kerralla. Tavallisia taidetunteja ei ensi viikolla järjestetä.

Tiistaina 8.12. klo 17-18 ja perjantaina 11.12. klo 18-19 taidekoulujen opettajat opettavat etäopetuksena jouluaskarteluja kaikille taidekoulun oppilaille.

Pysykäämme kaikki terveinä!

Toivomme tietenkin, että pandemia hellittäisi tammikuuhun mennessä ja saisimme taas aloittaa kevätkauden perinteiseen malliin loppiaisen jälkeen. On kuitenkin todennäköistä, että rajoitukset jatkuvat vielä kevätlukukauden alun. Loppiaisen jälkeen taidekoululta jaetaan taidetarvikemateriaalipaketit kevätkauden opiskeluihin ja jatkamme etäopetusta niin pitkään kuin se on tarpeellista. Lähiopetukseen palaamme, kun se on taas mahdollista.

Seuraamme tiedotusta, viestimme muutoksista ja toiminnastamme oppilaille ja huoltajille.

Ystävällisin terveisin

Taidekoulu Tatavuu,