Tule mukaan syksyn 2021 yhteisnäyttelyyn!

Soukan Taideseura ry kutsuu kaikki seuran jäsenet osallistumaan jurytettyyn kuvataiteen myyntinäyttelyyn ”Täällä minä viihdyn”!

(Huom! Kuvan päivämäärät ovat muuttuneet!)

Taidenäyttely on esillä Soukassa seuran ikiomassa Galleria Villisiassa 1.-17.9.2021.
Hakuaikaa 27.8.2021 klo 24 asti.

Miten pääsen mukaan näyttelyyn?

1. Maksa näyttelyn jurytysmaksu

Näyttelyyn tulevat teokset jurytetaan. Hakijan on maksettava jurytysmaksu 10€ Soukan Taideseuran tilille ry:n tilille STS OP-pankki  FI32 5723 8120 2385 20. Kirjoita viestikenttään: Jurytys2021 / jurytykseen osallistujan jäsenen nimi.
Ei-jäsenet voivat osallistua jurytykseen maksamalla 20€ jurytysmaksun.

2. Lähetä sähköinen hakemus: galleriasihteeri.soukantaide@gmail.com.

Ilmoittaudu mukaan hakuun lähettämällä sähköpostilla nimesi ja yhteystietosi, tosite jurytysmaksusta sekä 1-3 teoksen kuvat. Teoksista tulee kertoa nimi tekniikka, valmistumisvuosi sekä mitat sentteinä (korkeus x leveys – ja syvyys, jos kolmiulotteinen teos). Kuvissa tulee näkyä koko teos, ei vain osia. Liitä mukaan kuvankaappaus tai muu tosite näyttelyn jurytysmaksun suorittamisesta. Lisäksi jokainen näyttelyyn valittu hoitaa yhden näyttelyvalvontavuoron näyttelyn aikana.

Miten teokset valitaan mukaan?

Teokset valitaan mukaan sähköpostilla ehdotettujen teosten joukosta kaksivaiheisen jurytyksen kautta. Jurytyksen suorittavat kuvataiteilijat Hanna Sofia Andréasen ja Sari Tarnanen.

1. Ensimmäisessä vaiheessa valitaan osallistujat sähköisten teoskuvien perusteella.
Jokainen seuran jäsen voi ehdottaa kolmea (3) teostaan. Kaikilta hakijoilta pääsee vähintään yksi työ mukaan ja valinnoista ja teosten toimittamisesta näyttelyyn kerrotaan sähköpostitse kaikille hakijoille erikseen. Teokset otetaan vastaan ripustusvalmiina Galleria Villisiassa, (Soukantie 4, 02360 Espoo).

2. Toisessa vaiheessa voidaan karsia vielä joitakin teoksia käytettävän ripustustilan riittävyyden perusteella. Jokaiselta mukaan valitulta tulee kuitenkin esille vähintään yksi teos.

Ovatko näyttelyn teokset myynnissä?

Teoksia voi myydä koko näyttelyn ajan ”alas seinältä” eli ostaja saa teoksen saman tien mukaan. Kun teos on myyty, tekijä voi tuoda tilalle samankokoisen teoksen. Muista siis lisätä hinta- ja maksutapatiedot teoksen yhteyteen. Ilmoita myös, jos teos ei ole myytävänä.
Emme peri myydyistä teoksista provisiomaksua!

Mitä muita kuluja näyttelystä aiheutuu?

Jurytysmaksun (10 €) lisäksi ei tule muita kuluja. Kukin tekijä vastaa kuitenkin teostensa kuljettamisesta, ripustusvalmiudesta ja vakuutuksista sekä niiden aiheuttamista kustannuksista.
Teokset tulee noutaa näyttelyn päätyttyä pe 17.9. klo 16-18. Tämän jälkeen perimme teosten säilytysmaksua 5€ / vrk/ teos.

Onko näyttelyssä avajaiset?

Tervetuloa – hae rohkeasti mukaan!

Näyttely on avoinna Galleria Villisiassa 1.-17.9.2021, mutta yhteisiä avajaisia ei koronatilanteen vuoksi järjestetä. Osallistujat voivat varata galleriatilan näyttelyn aikana yksityiskäyttöönsä aukioloaikojen ulkopuolella (10€/h). Näin voi järjestää esim. yksityiset avajaiset tai juhlat omalle ystäväpiirille. Tiedustelut galleriasihteeri.soukantaide@gmail.com TAI soukantaideseura@gmail.com.

Soukan Taideseura ry:n hallitus