Soukan Taideseura ry

Soukka -päivä lauantaina 3.9.22

Soukan Taideseuran kirpputori klo 10-14
Soukan ostarilla!

Koruja, pieniä taide-esineitä, maalauksia yms.
Tuotto menee Soukan Taideseuran toimintaan.
Tervetuloa!

Kuva Gerd Altmann Pixabaystä

Soukan Taideseura ry etsii vapaaehtoistoimintaan WordPress-osaajaa auttamaan seuran nettisivujen ylläpidossa.

Sivuston sisältöä tuottaa viestintätiimimme, sinulta toivomme tukea teknisessä osaamisessa. Aluksi perehdytämme sinut toimintaamme sekä kerromme toiveistamme sivujen osalta. Jatkossa tarvittavat toimet voi hoitaa joustavasti oman ajankäytön puitteissa.

Toiminnallemme keskeistä on yhteisöllisyyden, osallistumisen ja onnistumisen ilon lisääminen kaikille. Tervetuloa mukaan kivaan joukkoon!

Yhteys soukantaideseura@gmail.com.

Tervetuloa Soukan Taideseuran sivuille!

Mitä me teemme?

Ylläpidämme taiteen perusopetusta antavaa kuvataidekoulua Soukassa, Espoossa. Taidekoulu Tatavuu tarjoaa taidekasvatusta 2-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Tarjoamme korkeatasoista, lapsen iän ja kehitystason huomioivaa opetusta.

Järjestämme aikuisille erilaisiin tekniikoihin keskittyvää opetusta ja muuta taiteeseen liittyvää toimintaa. Vakiokurssejamme ovat öljy- ja akryylimaalaus, akvarellimaalaus, grafiikka, keramiikka ja piirustus. Lisäksi järjestämme erilaisia teemaviikonloppuja.

Vuokraamme työtilaa omatoimiseen taiteiluun taideseuran tiloissa.

Vuokraamme näyttelytilaa Galleria Villisiassa. Taideseuran tiloissa toimivassa näyttelytilassa on avaraa, valoisaa lattiapinta-alaa jopa 60 m2 ja ikkunaa noin 3,5 metriä.

Lämpimästi tervetuloa!