Tatavuu ja TataQ

Taidekoulu Tatavuu ja TataQ tarjoavat taidekasvatusta 2-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Tarjoamme korkeatasoista, lapsen iän ja kehitystason huomioivaa opetusta.

• Soukan Taideseuran ylläpitämä taiteen perusopetuksen yleistä oppimäärää antava kuvataidekoulu, jonka opetuksessa pyritään kehittämään monipuolisesti lapsen kuvallista ilmaisukykyä sekä lapsen sosiaalisia taitoja.
  • Taidekoululla on kaksi toimipaikkaa: Tatavuu Soukassa ja tammikuusta 2017 alkaen TataQ Kauklahdessa.
  • Ammattitaitoiset opettajat; erilaiset tekniikat, työvälineet, materiaalit yms.
  • Lukukausimaksu alle kouluikäisille on 151 € (60 min / vk), alakouluikäisille  205 € (2 x 45 min / vk) ja 13-16-v 216 € (3 x 45 min / vk). Sisaralennus 10%. Lukukaudessa on 16 opetuskertaa.
  • Opettajana Soukassa Satu Piiroinen ja Kauklahdessa Annukka Mikkola (TaM).

Seuraa Tatavuuta Facebookissa ja Instagramissa!

Lukujärjestykset