Tatavuu ja TataQ

Taidekoulu Tatavuu ja TataQ tarjoavat taidekasvatusta 2-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Tarjoamme korkeatasoista, lapsen iän ja kehitystason huomioivaa opetusta.

Tatavuu,Tatavuu, kuka  kuusta uneksuu?
Missä kasvaa maailmanpuu?
Oksallansa tähtikukka sinitukka
Tatavuu.
Puissa linnut havahtuu.
Nukkuu nukkuu hymysuu,
tiukutähti, tähtikukka,
sammalsukka Tatavuu,  Tatavuu..
 -Kaarina Helakisa- Nimenlahjoitus

• Soukan Taideseuran ylläpitämä taiteen perusopetuksen yleistä oppimäärää antava kuvataidekoulu, jonka opetuksessa pyritään kehittämään monipuolisesti lapsen kuvallista ilmaisukykyä sekä lapsen sosiaalisia taitoja.
  • Taidekoululla on kaksi toimipaikkaa: Tatavuu Soukassa ja tammikuusta 2017 alkaen TataQ Kauklahdessa.
  • Ammattitaitoiset opettajat; erilaiset tekniikat, työvälineet, materiaalit yms.
  • Lukukausimaksu alle kouluikäisille on 151 € (60 min / vk), alakouluikäisille  205 € (2 x 45 min / vk) ja 13-16-v 216 € (3 x 45 min / vk). Sisaralennus 10%. Lukukaudessa on 16 opetuskertaa.
  • Opettajana Soukassa Satu Piiroinen ja Kauklahdessa Annukka Mikkola (TaM).

Seuraa Tatavuuta Facebookissa ja Instagramissa!

Lukujärjestykset