Taidekoulu Tatavuu

Lukujärjestys ->
Ilmoittautuminen ->

Soukan Taideseura ry:n Taidekoulu Tatavuu opettaa taiteen perusopetusta kuvataiteissa 7-16- vuotiaille lapsille ja nuorille sekä varhaisiän taidekasvatusta 4-6 -vuotiaille lapsille. Tarjoamme korkeatasoista, lapsen iän ja kehitystason huomioivaa opetusta.

Taidekoulussa opitaan kuvataiteenalan perustaitoja, piirtämistä, maalaamista, muotoiluja ja rakentelua. Taideharrastus kehittää kuvallista ilmaisukykyä, opettaa tulkitsemaan kuvaa ja arvioimaan sitä kriittisesti. Oppilaat saavat valmiuksia itsenäiseen taiteiluun, ajatteluun ja havainnointiin sekä mielikuvituksen ja luovuuden tuottamiseen.

Tatavuu, Tatavuu, kuka  kuusta uneksuu?
Missä kasvaa maailmanpuu?
Oksallansa tähtikukka sinitukka Tatavuu.
Puissa linnut havahtuu.
Nukkuu nukkuu hymysuu,
tiukutähti, tähtikukka,
sammalsukka Tatavuu, Tatavuu..
-Kaarina Helakisa, Nimenlahjoitus

Meistä lyhyesti

Taidekoulu Tatavuu on Soukan Taideseuran ylläpitämä taiteen perusopetuksen yleistä oppimäärää antava kuvataidekoulu, jonka opetuksessa pyritään kehittämään monipuolisesti lapsen kuvallista ilmaisukykyä sekä lapsen sosiaalisia taitoja.

Taideryhmissä opetetaan ikä- ja taitotasot huomioiden monipuolisesti kuvataiteen eri osa-aluita. Meillä kokeillaan, harjoitellaan, heittäydytään ja nautitaan taiteen tekemisestä.

Taidekoulu Tatavuun taidetila sijaitsee Soukassa.

Tarjoamme ammattitaitoiset opettajat, opetusta erilaisista tekniikoista, työvälineet, materiaalit, tilat ja vakuutukset.

Opettajina Satu Piiroinen, Satu Jaaramaa ja Olga Veselovskaya

Taideryhmien lukujärjestys

Taideryhmiin oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme vastaan ilmoittautumisia myös kesken kauden.

Hinnat 2021

Lukukausimaksu maksetaan sekä syys- että kevätlukukaudelta aina lukukauden alussa. Lukukaudessa on 16 opetuskertaa.

Lukukausimaksut:

• alle kouluikäisille on 190 € (60 min / vk)
  • alakouluikäisille  230 € (2 x 45 min / vk)
  • 13-16-v 240 € (3 x 45 min / vk).
  • Sisaralennus 10%.

Opetussuunnitelma on tulossa…

Opintosuunnitelmaamme päivitetään tällä hetkellä.