Villi-viikko 20.-29.4.2022

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on villiviikko-logo-1.jpg

Kevään 2022 Villi-viikkoja vietetään 20.-29. huhtikuuta. Tervetuloa tutustumaan Villisika-galleriaan jäsenten ja oppilaiden yhteisnäyttelyyn sekä osallistumaan taidetalomme tarjontaan!

Ohjelmassa:
Jäsennäyttely Lempeä läikähdys sekä Tatavuu-koulun Leikkiviä poikia rannalla -teemainen kokonaisuus
ke ja to klo 14-18
pe-su 12-15.

Tule sunnuntaina 24.4.2022 klo 12-16 päätapahtumaamme:

Näyttely auki

Uuden taidetalon julkistaminen su 24.4.2022 klo 13.00!

Taidedemo ja -luento
Hanna Andréasen tekee temperademoa ja Sari Tarnanen luennoi.

Taidelahjapöytä: myymme uutta ja vanhaa – tuotto uuden taidetalon tarvikkeisiin.

Kahvila – varaa käteistä mukaan!

Osallistu yhteistaideteoksen tekemiseen!
Villi-viikoilla voit myös osallistua yhteisöllisten taideteosten tekemiseen Gallerian aukioloaikana ke-to 14-18 ja pe-su klo 12-15.
Teemoina ovat suru / toiveikkuus / onni

Vielä ehdit tarjota omia teoksiasi jäsennäyttelyyn!

Tuo teos/teokset taidetalollemme 15.4.2022 klo 14.00 mennessä.
(Ripustusmaksu 10€ ensimmäinen teos, 5€ seuraavat teokset, jotka hyväksytään näyttelyyn.) Ota yhteyttä: soukantaideseura.galleria@gmail.com

Alla tietoa syksyllä 2021 toteutetusta ensimmäisestä Villi-viikosta.

Ensimmäistä Villi-viikkoa järjestettiin 27.11-3.12.21 (alla ohjelma). Viikko järjestään kaksi kertaa vuodessa. Seuran jäsenet ja kiinnostuneet tervetulleita mukaan!

Täällä Virtuaaligalleriessa voit tutustua viikolla olleeseen näyttelyyn, toimintaan sekä harrastajien tarinoihin: linkki

Jokainen voi olla luova!

La 27.11.2021 klo 12.00 – 17.00
– klo 12.00 Villi-viikkojen avaus (pj Pia Tiainen, seuran hallituksen jäseniä ja
toimijoita esittäytyvät) ja seuran näyttelyosasto esillä

Täällä voit seurata avausta verkon kautta: linkki

– klo 12.00 -18.00 Oivalluksia ja uskallusta -näyttely (Maija Aksela paikalla)

Su 28.11.2021 klo 12.00 -15.00

– klo 12.00 -15.00 Näyttely Oivalluksia ja uskallusta avoinna, myös seuran
– klo 15.00 -18.00 Open Ateljee: Avoin mahdollisuus tehdä taidetta taidetalossa

Ma 29.11
Virtuaaligalleria: striimaus akvarellipajasta ja harrastajien tarinoita verkossa

Ti 30.11
Virtuaaligalleria: striimaus Seniorisiveltimistä ja harrastajien tarinoita verkossa

Ke 1.12. klo 12-15
– Näyttely Oivalluksia ja uskallusta avoinna (Maija Aksela paikalla), myös seuran
-Mahdollisuus koulujen vierailuille (varaus pj. Pia Tiainen,
soukantaideseura@gmail.com)
-LUMA-työpaja: luonnonvärit
-Taidelahjapöytä
-Virtuaaligalleria

To 2.12. klo 12-15
-Näyttely Oivalluksia ja Uskallusta avoinna (Maija Aksela paikalla), myös seuran
näyttelyosasto esillä
– Mahdollisuus koulujen vierailuille (varaus pj. Pia Tiainen)
– LUMA-työpaja: luonnonvärit
-Taidelahjapöytä

Pe 3.12 klo 12-15
– Näyttely Oivalluksia ja Uskallusta avoinna (Maija Aksela paikalla), myös seuran
näyttelyosasto esillä
– Mahdollisuus koulujen vierailuille (varaus pj. Pia Tiainen)
– LUMA-työpaja: luonnonvärit
– Taidelahjapöytä

Lämpimästi tervetuloa!

Villi-viikot: Jokainen voi olla luova!

Soukan Taideseura järjestää kahdesti vuodessa Villi-viikon yhteistyössä seuran jäsenten, ystävien, taidekoulun oppilaiden ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Tarjolla on osallistavia ja yhteisöllisiä aktiviteetteja kaikille seuran tiloissa. Tavoitteemme on innostaa kaikkia taiteen äärelle sekä esitellä sitä, mitä harrastajamme jo ovat saaneet aikaan. Erityinen painopiste on lapsilla ja nuorilla, tulevaisuuden tekijöillä!

Yhdessä olemme enemmän!

Toimintaa seurassa juuri nyt: https://soukantaideseura.fi/category/kurssit-ja-tyopajat/

Kysy lisää: soukantaideseura@gmail.com

Soukan Taideseuran Taidetalo ja Galleria Villisika