Oivalluksia ja uskallusta

Osallistava ja yhteisöllinen taidenäyttely 25.11.-3.12.2021 Galleria Villisiassa

Tervetuloa! Tiukentuneiden koronarajoitusten vuoksi käytämme koronapassia, jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan. Lataathan valmiiksi kännykkääsi koronatodistuksesi Omakanta-palvelusta https://www.kanta.fi/. Todistus tarkistetaan ovella. Myös maski toivottavaa ja käsidesin käyttö ennen näyttelyyn saapumista.

Näyttelyn avajaisten to 25.11 tallenne virtuaaligalleriassamme: täällä (linkki). Siellä on myös Maija Akselan haastattelu ja muita tapahtumia.

Yhteystiedot paikanpäälle ovat verkkosivun lopussa.

Lisätietoa koronatodistuksesta:

https://www.kanta.fi/tiedote/-/asset_publisher/cf6QCnduV1x6/content/ajankohtaista-eu-n-koronatodistuksesta-ja-koronapassista

Näyttelystä ja ohjelmasta tietoa:

Esillä taiteen harrastajan, Soukan Taideseuran hallituksen jäsenen, soukkalaisen Maija Akselan ja hänen ystäviensä töitä – öljyväritöitä, akvarelleja ja lasia. Lisäksi esillä on Soukan taideseuran toimijoiden ja Taidekoulu Tatavuun teoksia. Yhteensä näyttelyyn on osallistunut 20 Maijan ystävää ja läheistä sekä seuran harrastajia ja opettajia. Taidetöitä on noin 40.

Mahdollisuus kokeilla itse maalausta ja tututustua luonnonväreihin LUMA-työpisteessä, ”Luonnonvärien kemiaa” Maijan opiskelijoiden Kemianluokka Gadolinin ohjaajien johdolla. Työpaja tuo esille, miten tiede ja taide tuovat yhdessä toivoa hyvään tulevaisuuteen.

Taidelahjapöydästä saa käteisellä Soukan Taideseuran jäsenten töitä (postikortteja, taideteoksia, kuvallista mietekirjaa ja taidekoruja) vaikka joululahjaksi. Hintaluokka on 5 – 90 euroa. Postikortit ovat 2 euroa/kpl. Tuotto seuran uuden toiminnan kehittämiseen ja lasten taidekoulu Tatavuun tulevaisuuden tekijöiden toimintaan. Osan gallerian töistä voi myös ostaa. Tullessasi paikan päälle saat näyttelystä ja ostamisesta ohjeen.

Näyttely on osa Soukan Taideseuran Villi-viikko -tapahtumaa. Täällä ohjelma (linkki)

Ks. yhteystietojen alla taidetervehdyksiä.

—————————————————–

Näin pääset paikalle:

Osoite: Galleria Villisika Soukantie 4, 02640 Espoo
Kartta: https://soukantaideseura.fi/yhteystiedot/

Sisäänkäynti galleriaan rakennuksen nurkasta katutasolta (Alepan tasolta). Gallerian naapurina on lasten kuvataidekoulu Tatavuu ja talon yläkerrassa on Soukan kirjasto.

Kulkuyhteydet julkisella liikenteellä:

Katso https://reittiopas.hsl.fi/

Bussilla: pysäkille Soukankuja/E4122

Parkkipaikkoja:

Soukankuja 4, Soukankuja 3 ja Soukankuja 1

Taksilla saapuvat:

Ajo gallerian ovelle Soukankujalta parkkipaikan ohi kevyen liikenteen väylää pitkin. Ovelle ei voi pysäköidä, mutta taksi voi päästää ja poimia asiakkaan.

Synttärionnitteluja Maijalle – Birthday Greetings for Maija

Taideterveisiä Maijan ystäviltä ja läheisiltä – Greetings full of art from Maija’s friends (aukeaa kuvasta; please, press the photo)

Lahjana Maijalle voit kertoa omasta taideharrastuksestasi, omista oivalluksistasi ja uskalluksestasi taiteen maailmassa!

Lähetä 3.12.21 mennessä kuva teoksestasi ja lyhyt teksti osoitteeseen: mkaksela@gmail.com

Veli Pollari 2002: Karhu. Kuvajaaja Ilkka Pollari