Taiteilijaesittelyt

Akbar Sepiddam

Akbar Sepiddamin näyttely

Akvarelleja

* Taiteen ja Suunnittelun maisteri Pietarin Taideteollisesta Akatemiasta * Taidehistorian opinnot Repin instituutissa * Suomen Akvarellitaiteen yhdistyksen ja Nordiska Akvarellsällskapetin jäsen * Osallistunut paikallisiin ja kansainvälisiin näyttelyihin (Suomi, Ruotsi, Tanska, Slovakia, Venäjä, Bulgaria, Italia, USA, ja Albania) * Ohjaa taidekursseja Suomessa * Syntynyt Leningradissa 1978, asuu Espoossa

Mun juttuni

Tekstiilitaidetta, maalauksia, grafiikkaa. Teokseni syntyvät minusta, jostain sisälläni olevasta. Värit ovat tärkeitä, ovat aina olleet. Työskentelyni on meditatiivista ja tarvitsen taidetta elääkseni täysillä. Näyttelyssä on vanhaa ja uutta.  Kaikkea ei voi paljastaa ja jotain täytyy jättää seuraavaan näyttelyyn. Lisätietoja halukkaille  www.lmk-art.com kotisivuiltani.

Pilvenpiirtäjät

Pilvenpiirtäjät ryhmä on toiminut Soukan Taideseurassa vuodesta 2008. Ryhmä kokoontuu joka toinen maanantai klo 17.30 – 20.30. Opettajat ovat vuosien varrella vaihtuneet, mutta tällä hetkellä ryhmää ohjaa taidemaalari Asko Niemelä-Koura. Ryhmä maalaa pääosin itsenäisesti, omien ideoidensa pohjalta. Ryhmän koko on vajaa 10 maalaria. Maalaamme öljyvareillä tai akryyleillä. Kerran vuodessa ryhmä pyrkii pitämään oman näyttelyn.

Seniorisiveltimet

Seniorisiveltimet (ent. Maanantaimaalarit) ovat monta vuotta maalanneet Soukan palvelutalolla eri ohjaajien johdolla. Tällä hetkellä maalataan omatoimisesti toinen toistaan ohjaten: öljyllä, akryyleillä, vesiväreillä, tussilla yms. Ryhmään kuuluu 13 maalaria. Jokainen uusi maalari on tervetullut. Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 9.30-13.

Uneksia, lentää

Taideopintoja: Taidehistoria(1999-2001), Taidefilosofian perus- ja erityisopinnot(2003) Taiteen perusopinnot(1997-2000), Öljy-, akryylimaalauksen opinnot(1995-2017) Kuvanveisto-opintoja(1997-2015), Vedic-Art; Curt Källmanin kehittämän taidemuodon perus- ja jatko-opinnot (17 prinsiippiä) Näyttelyt: Lukuisia yhteis- ja yksityisnäyttelyitä Kuopiossa, Espoossa ja Helsingissä.

Vallatonta valoa

Kuva: Helena Rantanen Taidejengi ArtSirius: Anneli Erhola, Helena Rantanen, Matti Rintala, Maija Sarviharju, Laila Suokorte, Marja Tulander, Raili Vihra