Galleria Villisika

Taideseuran tiloissa toimivalla näyttelytila Galleria Villisialla on avaraa, valoisaa lattiapinta-alaa jopa 60 m2 ja ikkunaa noin 3,5 metriä. Tila on varattavissa sekä oman seuran jäsenille että ulkopuolisille. Vuoden 2018 alusta galleria on nimetty Taideolohuoneeksi, jossa edelleen voi pitää näyttelyitä entiseen tapaan. Sisustus vain poikkeaa viehättävästi totutusta.

• Näyttelyjakson pituus on kaksi viikkoa (lauantaista seuraavan viikon perjantaihin). Hinta 170 €. Jakso voi olla pidempikin muiden varausten niin salliessa.
  • Aukiolopäivät ovat ke-to ja la-su Päivittäiset aukioloajat ke-to  klo 14-18 ja la-su klo 12-15.  (suljettu ma,ti,pe).  Näytteilleasettaja voi kuitenkin halutessaan poiketa näistä ajoista.
  • Näyttelysi yhteydessä on mainio tilaisuus viikonloppuisin juhlistaa esim. merkkipäivää tai vaikka kutsua kaverit galleriaan silloin kun sinulle parhaiten sopii (myös klo 15 jälkeen).

Näyttelyn käytännön järjestelyihin, ilmoitteluun, valvontaan ja ripustukseen tarjoamme apua.

Tiedustelut ja varaukset yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse näyttelysihteeri Eeva-Leena Aittoniemeltä.