Galleria Villisika

Olohuoneemme Galleria Villisika tarjoaa avaraa, valoisaa lattiapinta-alaa jopa 60 m2 ja näyteikkunaa noin 3,5 metriä. Tila toimii ensisijaisesti näyttelygalleriana, mutta soveltuu mainiosti myös pienimuotoisiin juhliin ja tapahtumiin. Tila on varattavissa sekä oman seuran jäsenille että ulkopuolisille.

Koronarajoitusaikana vain ikkunagalleria seuran jäsenille

Ikkunanäyttely erikoishintaan 1.3. – 18.6.2021 seuran jäsenille:

• 1 vk/ 40€
  • 2 vk/70€
  • Esille mahtuu normaalia galleriatilaa pienempi määrä teoksia, mutta jo muutamalla teoksella saat aikaan kiinnostavan näyttelyn. Pienempikin kokonaisuus pääsee hyvin esille!

Käytä tilaisuus hyväksesi ja liity jäseneksi – näyttelyvarauksen voit tehdä heti, kun jäsenmaksu on maksettu!

näyttelyvaraukset

Pyrimme jatkamaan normaalia näyttelytoimintaa 1.8.2021 alkaen.

• Näyttelyn perusjakso on kaksi viikkoa lauantaista perjantaihin klo 15. Jakso voi olla pidempi varauskalenterin niin salliessa.
    • tilavuokra 220 €/ 2 vk
    • viikon näyttelyjakso 120 €.
    • HUOM. Seuran jäsenten etuhinta: 2 vk/170 €, 1 vk/90 €.
  • Galleria on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin.
    • Perusaukioloajat ke-to klo 14-18 ja pe-su klo 12-15.
    • Aukioloaikoja voidaan muuttaa näyttelykohtaisesti erikseen sopien.
  • Näyttelyhinta kattaa tilavuokran.
    • Näytteilleasettaja vastaa itse valvonnasta, teosten myynnistä, kutsukorteista ja tarjoiluista.
    • Näytteilleasettaja toimittaa galleriasihteerille viimeistään kaksi viikkoa ennen näyttelyä hyvälaatuiset digikuvat tiedotusta varten (jpeg-tiedostomuoto, resoluutio 300 dpi, tiedoston maksimikoko 1 MB).

Varaa näyttelyaika / Varauskalenteri

Lisätietoja sähköpostitse: galleriasihteeri.soukantaide@gmail.com

muu käyttö

• Gallerian varaus tapahtumiin ja juhliin jäsenille 10 €/tunti/max 10 henkeä, 25 €/tunti/max 11-20 henkeä. Suuremmat ryhmäkoot neuvotellaan erikseen.
  • Oman näyttelysi yhteydessä voit mainiosti juhlistaa esim. merkkipäivää tai vaikka kutsua kaverit galleriaan silloin, kun sinulle parhaiten sopii – myös silloin, kun näyttely ei ole auki.