Galleria Villisika

Parhaillaan esillä:

Täällä minä viihdyn! Soukan taideseuran jäsenten yhteisnäyttely 1. – 17.9.2021.
Avoinna ke-pe klo 14-18 la-su klo 11-15.
Tervetuloa!
Kuvassa yksityiskohta teoksesta, Lumpeen hehku, öljy kankaalle,2021. Tamara Vinska.
Kuva Hanna Sophie Andréasen.
Kuva Hanna Sophie Andréasen

Galleria Villisika tarjoaa vastikään uudistettua avaraa, valoisaa lattiapinta-alaa jopa 60 m2 ja näyteikkunaa noin 3,5 metriä. Lisäksi käytössä on siirrettäviä ripustusseiniä yhteensä 13 m.

Tila toimii ensisijaisesti näyttelygalleriana, mutta soveltuu mainiosti myös pienimuotoisiin juhliin ja tapahtumiin. Tila on varattavissa sekä oman seuran jäsenille että ulkopuolisille.

Näyttelyn järjestäminen

• Näyttelyn perusjakso on kaksi viikkoa lauantaista perjantaihin klo 15. Jakso voi olla pidempi varauskalenterin niin salliessa.
    • tilavuokra 220 €/ 2 vk
    • viikon näyttelyjakso 120 €.
    • HUOM. Seuran jäsenten etuhinta: 2 vk/170 €, 1 vk/90 €.
    • näyttelyvalvonta 10€/h
  • Galleria on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin.
    • Perusaukioloajat ke-to klo 14-18 ja pe-su klo 12-15.
    • Aukioloaikoja voidaan muuttaa näyttelykohtaisesti erikseen sopien.
  • Näyttelyhinta kattaa tilavuokran.
    • Näytteilleasettaja vastaa itse valvonnasta, teosten myynnistä, julisteista, kutsukorteista ja tarjoiluista.
    • Näytteilleasettaja toimittaa galleriasihteerille viimeistään kaksi viikkoa ennen näyttelyä hyvälaatuiset digikuvat tiedotusta varten (jpeg-tiedostomuoto, resoluutio 300 dpi, tiedoston maksimikoko 1 MB). Sekä 2 kpl A3 kokoista julistetta sekä 15 kpl A4 kokoisia julisteita.

Katso näyttelykalenteria / varaa näyttelyaika

Lisätietoja sähköpostitse: galleriasihteeri.soukantaide@gmail.com

Muu käyttö

• Gallerian varaus tapahtumiin ja juhliin jäsenille 12 €/tunti/max 10 henkeä, 25 €/tunti/max 11-20 henkeä. Suuremmat ryhmäkoot neuvotellaan erikseen.
  • Oman näyttelysi yhteydessä voit mainiosti juhlistaa esim. merkkipäivää tai vaikka kutsua kaverit galleriaan silloin, kun sinulle parhaiten sopii – myös silloin, kun näyttely ei ole auki.

Mikä sinua taiteessa kiehtoo? Näin Soukan Taideseuran jäsenet vastaavat