Galleria Villisika

Olohuoneemme Galleria Villisika tarjoaa avaraa, valoisaa lattiapinta-alaa jopa 60 m2 ja näyteikkunaa noin 3,5 metriä. Tila toimii ensisijaisesti näyttelygalleriana, mutta soveltuu mainiosti myös pienimuotoisiin juhliin ja tapahtumiin.

Tila on varattavissa sekä oman seuran jäsenille että ulkopuolisille.

• Näyttelyn perusjakso on kaksi viikkoa (lauantaista seuraavan viikon perjantaihin), tilavuokra 220 €. Viikon näyttelyjakso 120 €. Näyttelyjakso voi olla pidempi muiden varausten niin salliessa.
    • Jäsenten etuhinta: 2 vk/170 €, 1 vk/90 €.
  • Aukiolopäivät ovat ke-su. Päivittäiset perusaukioloajat ke-to klo 14-18 ja pe-su klo 12-15 (suljettu ma,ti). Aukioloaikoja voidaan muuttaa näyttelykohtaisesti erikseen sopien.
  • Näyttelyhintaan ei sisälly tarjoilua, kutsukortteja, näyttelyvalvontaa tai teosten myyntiä – ne jokainen näyttelyasettaja hoitaa itse.
  • Gallerian varaus tapahtumiin ja juhliin jäsenille 10 €/tunti.
  • Näyttelysi yhteydessä on mainio tilaisuus juhlistaa esim. merkkipäivää tai vaikka kutsua kaverit galleriaan silloin, kun sinulle parhaiten sopii (myös klo 15 jälkeen).

Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse: galleriasihteeri.soukantaide@gmail.com