Galleria Villisika

H.E.R art 2.0 Henna Reunanen 10.6 – 23.6.2022

Olen itseoppinut taiteilija, Suomen Taiteilijat ry:n jäsen, ja kevytyrittäjä Espoossa. Abstraktin ja nykytaiteen pariin eksyin vasta vuonna 2000. Maalaan pääasiassa abstrakteja teoksia kankaalle, sekatekniikkaa käyttäen.

Inspiraatio on osa arkea, ideoita tulee ja menee, luonnossa lenkkeillessä ideat usein selkeytyvät. Päivissä ei riitä tunnit, kun vauhtiin pääsee. Maalaan sitä, mikä hivelee omaa silmää, palettiveitsen rouhea jälki ja kerrostettu tekstuuri kiehtoo. Palettiveitsi onkin osoittautunut minulle tärkeimmäksi työvälineeksi. Maalaaminen on helppo tapa rentoutua ja päästä omaan kuplaan, jossa aika lentää siivillä. Pidän uusien tyylien ja tekniikoiden kokeilemisesta, eikä minulla ole vain yhtä tyyliä maalata. Uteliaisuus tutkia, mihin kaikkeen sitä kykeneekään, innostaa luomaan taas vähän erilaisia teoksia.

Harrastajien Lempeä läikähdys – ja taidekoulu Tatavuun oppilaiden Leikkivät pojat rannalla -teemanäyttelyt.

Soukan taideseuran

Villi-viikot 20.-29.4

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on gvsulkoresol72kayristetty2.jpg

Kuva Hanna Sophie Andréasen

Galleria Villisika tarjoaa vastikään uudistettua avaraa, valoisaa lattiapinta-alaa jopa 60 m2 ja näyteikkunaa noin 3,5 metriä. Lisäksi käytössä on siirrettäviä ripustusseiniä yhteensä 13 m.

Tila toimii ensisijaisesti näyttelygalleriana, mutta soveltuu mainiosti myös pienimuotoisiin juhliin ja tapahtumiin. Tila on varattavissa sekä oman seuran jäsenille että ulkopuolisille.

Osoite: Soukantie 4, 02360 Espoo
Aukioloajat: pääasiallisesti aina ke-to klo 14-18 & pe-su klo 12-15.

Näyttelyn järjestäminen

• Näyttelyn perusjakso on kaksi viikkoa lauantaista perjantaihin klo 15. Jakso voi olla pidempi varauskalenterin niin salliessa.
    • seuran jäsenille 200e / 2 vko ja 130e / 1 vko.
    • ei-jäsenille 250e / 2 vko ja 150e / 1 vko.
    • näyttelyvalvonta 15€/h (sovittava erikseen, toteutuu mahdollisuuksiemme mukaan)
  • Galleria on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin.
    • Perusaukioloajat ke-to klo 14-18 ja pe-su klo 12-15.
    • Osoite on Soukantie 4, 02360 Espoo.
  • Näyttelyhinta kattaa tilavuokran.
    • Näytteilleasettaja vastaa itse valvonnasta, teosten myynnistä, julisteista, kutsukorteista ja tarjoiluista.
    • Turvallisuusohjeistus ja siihen tarvittavat tarvikkeet hoitaa näytteilleasettaja.
    • Alkoholijuomia voi tarjota Tatavuun kouluaikojen ulkopuolella.

Katso näyttelykalenteria / varaa näyttelyaika

Lisätietoja sähköpostitse: soukantaideseura.galleria@gmail.com
Oman näyttelysi yhteydessä voit mainiosti juhlistaa esim. merkkipäivää tai vaikka kutsua kaverit galleriaan silloin, kun sinulle parhaiten sopii – myös silloin, kun näyttely ei ole auki.
=> Yksityisyystilaisuus aukioloaikojen ulkopuolella sovitaan erikseen (30 – 100€)
Meiltä voi pyytää maksullista palvelua näyttelyn järjestämiseen ennakkoon sovitusti.

Muu käyttö

• Gallerian varaus tapahtumiin ja juhliin jäsenille 12 €/tunti/max 10 henkeä, 25 €/tunti/max 11-20 henkeä. Suuremmat ryhmäkoot neuvotellaan erikseen.

Kysy tilavarausta

Virtuaaligalleria (linkki):
näyttelyjä, harrastajien tarinoita ym.

Mikä sinua taiteessa kiehtoo? Näin Soukan Taideseuran jäsenet vastaavat