Galleria Villisika

Taideseuran tiloissa toimivalla näyttelytila Galleria Villisialla on avaraa, valoisaa lattiapinta-alaa jopa 60 m2 ja ikkunaa noin 3,5 metriä. Tila on varattavissa sekä oman seuran jäsenille että ulkopuolisille.

• Näyttelyjakson pituus on kaksi viikkoa (lauantaista seuraavan viikon perjantaihin). Hinta 170 €. Jakso voi olla pidempikin muiden varausten niin salliessa.
  • Aukiolopäivät ovat ti-su. Päivittäiset aukioloajat ti-to klo 12-17 ja pe-su klo 12-15.
  • Näyttelysi yhteydessä on mainio tilaisuus viikonloppuisin juhlistaa esim. merkkipäivää tai vaikka kutsua kaverit galleriaan silloin kun sinulle parhaiten sopii (myös klo 15 jälkeen).

Näyttelyn käytännön järjestelyihin, ilmoitteluun, valvontaan ja ripustukseen tarjoamme apua.

Tiedustelut ja varaukset yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse näyttelysihteeri Eeva-Leena Aittoniemeltä.