Galleria Villisika

Kuva Hanna Sophie Andréasen

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on gvsulkoresol72kayristetty2.jpg

Galleria Villisika tarjoaa vastikään uudistettua avaraa, valoisaa lattiapinta-alaa jopa 60 m2 ja näyteikkunaa noin 3,5 metriä. Lisäksi käytössä on siirrettäviä ripustusseiniä yhteensä 13 m.

Tila toimii ensisijaisesti näyttelygalleriana, mutta soveltuu mainiosti myös pienimuotoisiin juhliin ja tapahtumiin. Tila on varattavissa sekä oman seuran jäsenille että ulkopuolisille.

Osoite: Soukantie 4, 02360 Espoo
Aukioloajat: pääasiallisesti aina ke-to klo 14-18 & pe-su klo 12-15.

Näyttelyn järjestäminen

• Näyttelyn perusjakso on kaksi viikkoa lauantaista perjantaihin klo 15. Jakso voi olla pidempi varauskalenterin niin salliessa.
    • 200 € /  250€ / 2 viikkoa
    • 130€ / 150€ / viikko
    • näyttelyvalvonta 15€/h (sovittava erikseen, toteutuu mahdollisuuksiemme mukaan)
  • Galleria on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin.
    • Perusaukioloajat ke-to klo 14-18 ja pe-su klo 12-15.
    • Aukioloaikoja voidaan muuttaa näyttelykohtaisesti sopimalla erikseen asiasta.
    • Osoite on Soukantie 4, 02360 Espoo.
  • Näyttelyhinta kattaa tilavuokran.
    • Näytteilleasettaja vastaa itse valvonnasta, teosten myynnistä, julisteista, kutsukorteista ja tarjoiluista.
    • Turvallisuusohjeistus ja siihen tarvittavat tarvikkeet hoitaa näytteilleasettaja.
    • Näytteilleasettaja toimittaa galleriasihteerille viimeistään kaksi viikkoa ennen näyttelyä hyvälaatuiset digikuvat tiedotusta varten (jpeg-tiedostomuoto, resoluutio 300 dpi, tiedoston maksimikoko 1 MB). Sekä 2 kpl A3 kokoista julistetta sekä 15 kpl A4 kokoisia julisteita.

Katso näyttelykalenteria / varaa näyttelyaika

Lisätietoja sähköpostitse: galleriasihteeri.soukantaide@gmail.com
Oman näyttelysi yhteydessä voit mainiosti juhlistaa esim. merkkipäivää tai vaikka kutsua kaverit galleriaan silloin, kun sinulle parhaiten sopii – myös silloin, kun näyttely ei ole auki.
=> Yksityisyystilaisuus aukioloaikojen ulkopuolella sovitaan erikseen (30 – 100€)
Meiltä voi pyytää maksullista palvelua näyttelyn järjestämiseen ennakkoon sovitusti.

Muu käyttö

• Gallerian varaus tapahtumiin ja juhliin jäsenille 12 €/tunti/max 10 henkeä, 25 €/tunti/max 11-20 henkeä. Suuremmat ryhmäkoot neuvotellaan erikseen.

Kysy tilavarausta

The Symphony of Nature 5.-17.12.2021:

Kuva: Olga Veselovskayan Siili

Taideseuran opettajien ym. näyttely: Satu Jaaramaa, Satu Piiroinen, Olga Veselovskaya ja Tamara Vinska: The Symphony of Nature 5.-17.12.2021

Lämpimästi tervetuloa!

Virtuaaligalleria (linkki):
näyttelyjä, harrastajien tarinoita ym.

Mikä sinua taiteessa kiehtoo? Näin Soukan Taideseuran jäsenet vastaavat